Liigapörssi 2017-18 • 1. päivä

Nonni. Sorruin sit veivama tätäki taaski. Mutt mennä pikkase iisimmin ko viimeks: kyhätä vaa yks porukka, tämmäne ulkolaiste vahvistusten sakki. Sen kans tartte hässät vähä vähemmä, houp.

[IS Liigapörssi 2017-18. Toothless Canucks. 1. jakson avauskokoonpano]

Liikan pelajist en erelleskä tiär juur mittä, kert en seura. Pari tuntti vaklailin ja siit sit räppäsin. Jokune sana kummiski.

Tapparast tartti joku kova äijä valkat. Zaborsky passa. Toinenki pistenikkari täyty löyty ja toi Sportin kanukki veteli treenimatseis yläpellit tötteröl. Katota. Kolmantte ei sit plätä enä riitäkkä: Koiteta piänt riskiylläri, toi Gaimeriha tuli jostai Jokruist ja kehujaki perässäs traijas. Hirmupinnat tai kiikarit? Bubbling andö: Backman, Fleury, Rendulic, Lavoie.

Pakkiosasto… toivotaan-toivotaan. HPK:n nuari hurri, kenest oroteta vaik mitä. Ilveksen trai-out-norski. Turska voi kyl otta mono jo huamenis, ko Ässät pomppa kehisse. SaiPan Carson kärkkymäs hänki, loukin jäljilt, ja sit olis esmes Newton (KooKoo), Maione (KalPa) ja se Tepsin kakkossvedu Ekeståhl-Jonsson tjsp.

Veskari? Duff?? No juu, taktine veto. »Ilman» veskarei mennä ja kaikk rahat lyärä kentäl. Syyki on simppeli, ainostas kaks sopivaa molarii olis tyrkyl, Godla ja Bernardi. Ratsoviina ihan liika tyyris.

Tämmättis. Kyl mar täsä taas yks puali vuat saaraan karotettu.

# Post skriptumi
Vilosoviat unhottus, he.

Meinate, ei täsä mistä pärjämisest puhetka. Koko Pörsä on törkiä rahastushäkkyrä ja sakki pantu etukätte pualiks. Perusmaksul saa 11 vaihtoo per jakso, mikä sinäns riittä hyvi, mutt toisen kaut jos tiputtele pätäkkä pöytä, saaki 20 vaihto. Sisso. Nätti 30 000 pelaajaa. Kert varmast joku 1/3 ostele menestyst, ni hyvä jos tavan tampio pääse eres sijoil 15 000. Kui varte suvakit ei nyte ulvo tasa-arvoist yhtikä?!

Täytyyki täsä lainat Sinuhe. »Mutta itseni vuoksi tämän kerron.» Itteeni vasta mää täsä pelailen. Huvin vuaks. Kattelen, ett ossaks sitä yhtikä valkat pelaaji ja ennustel mitä looras tapahtu.

Mutt terveissi vaa Pörsän ahnettujil. Tee täsä hävitte. Määki satavarmast pyärittäisin (ja maksaisin) neljää eri joukkuet, jos peli olis reiluu eli sama kaikil. :D

IS Liigapörssi • Jääkiekko  • Liigan manageripeli

Jätä kommentti