Liigapörssi 2017–18 • 12. päivä – part 2

Päivä 12, osa 2. Sijotus: 17 719/ 31 279.

[IS Liigapörssi 2017–18. Toothless Canucks. Avausjakso, 12. päivä]

Viis geimii tänäpä. Ja pakkovaihetus.

Lakanaru meina nappas kolme pelii huilii, ja see tarkotta ett Pata on poijes kuvioist koko viiko. Pakko kaivel joku tilal.

Sopivat on hiukka vähis. GoodWINni, Kunykki, Rentulik, Budishi. Kakkoskoris Carlssoni, Pjorkstrandi, Seepok. SaiPa runttais nätit kolme matsi, mut kaks on viarais ja kotonaki Kahvara. Pelikänssil vähä sama. Jukureil vaa kaks peli. Hyvät vaihtoehrot vähis. Josko nappais toisen noist Saipa-äijist, ja kattelis torstain uusiks? Nysse, Lasu, Roopa…

Hesast kuulu kummi. Se heijä Nyypondake kuulemma heiva UTJ-hommat ja »siirtyy eteenpäin». Houhou. Orotettu ko kuut nousseva. Nee meist ketä joutus vuaskauret kattelema yhren Arsen touhui tääl Ååbus, snaijadee oikke hyvi. Mutt saas katto. Ketä tule tilalles? Turpu Lenssi? Ja millo. Kiva kyl näi Turust päi seurat siirtyyks Jatkis-IFK-hurma looraan saakka. :b

Olisin tänäpä paitowei riskannu ton Carlssonin kans, kert siirto laituriks. Se vaa ett siält putos jo Nyypukukoppi ja Haatajaki poijes. Kaunis päivä koittanu Nuurdiksel, mut liika suurei aukkoi kattele Dööpelseliini.

Liigakierros ti 26.9.
HIFK — Ässät
HPK — Pelicans
Ilves — KooKoo
KalPa — Jukurit
Sport — SaiPa

IS Liigapörssi • Jääkiekko  • Liigan manageripeli

Jätä kommentti