Liigapörssi 2017–18 • 13. päivä

Päivä 13. Sijotus: 15 634/ 31 311. Pomppu luakka +2000.

[IS Liigapörssi 2017–18. Toothless Canucks. Avausjakso, 13. päivä]

HIFK — Ässät 4–1
HPK — Pelicans 1–3
Ilves — Kookoo 4–3
KalPa — Jukurit 1–0
Sport — SaiPa ja. 2–1

[Kuvakaappaus: Rendulic/Liigapörssi] Tommottis eilä. Ei menny ihan putke, jolsei ny huanostikka.

HIFKi nappas Padan nuri. Kummaltki uupus ankarast äiji, ja määki tiätyst heivasi Lakanarun, kert pelikialto. Vaihetus vaa ei sujunu niinko Strömssös. Mää kauva aikka huuhailin Kunykin ja Rentulitsin välil ja väärimpäite meni. 0+0 verssus 2+0, ja pinnoi verrates 3/18. Tämmättis se sit käy. Ko joka kiarroksel teke saman ja pariki kertta, ni kui voisis pärjät? LOL

No, Parksi onneks piti kutis. Kapunatsaki osus. Kristiansseni oli jees ja Rovliki värkkäs syätön. Pertranti ei pelannu. 42 pinnaa varisi laarisse tält päivält, mikä on suunniles minimi. Suaneveroi silti vaarittais ja tommoset »kunykit» tarttis ossu. Muute räpistellä huhtikuus sijal 25 000.

Hauskassiiki tapahtus. Nuurtiksen laatikos se Finli käve kiahuttamas Bladi. Patatappi otti ittesses ja paiskas hanskat ja kaivo luurin essi. Mut Finli jättiki vastamat ja rupes Pirkko-Ruuruks — pakeni seeproitte taka. Ässä-osio raivos. Hifki viuras. Ei Finli kuulemma ollu mikkä ämmä sunkka vaa niinko Viksu Taktikko, kert Bladi lensi pihal. Hehe. Äkki ne unhottu ne periaatteet. Eik vaa ollukki »viksu taktikko», se narri-Rudiki, varsinki siäl Ilmalan lootas… :b

Väsäsin sit muute turkkuporukanki. Vasuril. En eres maksanukka mittä. Vilasen ne vaivaset neljä pelipvää mikkä saa ilmatteks. Vissi mittä järkke oliska, kert kättelys jo lojuta kellarin peräl ja takamatka olis heti jotta 500 000 €. Yks Perriniki maksais 526 000. Sitäpaitti kanukki. No, katella.

Tänäpä yks matsi. Sen mun turkkuvasurisakin keskari on Vahalahti. Ja kapuki. Sikäli.

Liigakierros ke 27.9.
Tappara — Lukko

IS Liigapörssi • Jääkiekko  • Liigan manageripeli

Jätä kommentti