Liigapörssi 2017–18 • 14. päivä

Päivä 14. Sijotus: 16 442/ 31 348. Jotta -1000.

[IS Liigapörssi 2017–18. Toothless Canucks. Avausjakso, 14. päivä]

Liigakierros ke 27.9.
Tappara — Lukko 1–2

Tommottis pelatti eilä. Yks matsi eikä mult äiji mukan. Nolla pinna ja miinus tonni. Ha.

Turkku kylläki rules. Mulha on siäl ilmases (pualihuparosteris) hra Vahalahti, ketä tost pelist nappas 0+2 ja 20 LP-pointsi. Mutt siit sen juur huama: itte sakki ei liikahtanu juur mihenkä, kert muut on niimpal erel. Onneks Kahvara hävis, eres jotta hauska. :b

Mennäs assia. Tänäpä looras:

JYP — Ilves
Kärpät — SaiPa
Lukko — Pelicans
TPS — HPK

Kunyk tarttis vaihetta. Vaihtoehrot ei kauhiast naurata: Rooba, Rendulic, Björkstrand, Goodwin. Nyström?  — Kaikis on jotta huano. Tyypit joko vetele varjois tai koko porukka rämpi, pelkki suanevetoi, ei osat alotta taik otta penaltti, samast sakist on jo joku. Eka jaksoo jäljel viikko ja rapiat. Jokku pela kolme ja jokku neljä peli. Huah.

Tarttis muutenki taktikoira. Jos valkka suasitui pelaji, ei saa kettä erestpäi kines. Esmes Rooba. Ennestäski jo Sparks ja Bertrand. Kristensen on likel hänki. Nysse olis yks riski, samate Björkstrand ja Claireaux. Tosa Kookoo-sällis oliski potenttiaali (mutei askis tänäpä), Nysse ja Klaru pualestas viilettä hyvis sakeis. Jos vaa se Filari ei olis loukannu ja Nysse nousis kakkosse… Ja sit on kiva pelko, ett Rendulic sai putken auki ja räppä tänäpä 3+1…

Nätti tunti aikkka. Hmmmm. Pannas kaffe puttoma…

IS Liigapörssi • Jääkiekko  • Liigan manageripeli

Jätä kommentti