Liigapörssi 2017–18 • 15. päivä

Päivä 15. Sijotus: 15 942/ 31 376. +500.

[IS Liigapörssi 2017–18. Toothless Canucks. Avausjakso, 15. päivä]

Eilä (28.9.):
JYP — Ilves 5–3
Kärpät — SaiPa 6–1
Lukko — Pelicans 2–1
TPS — HPK 3–2

Nii. Mää sit ulvasi ja iha nätist Rendulic siihe huutosse vastas (1+0). Kiva ettei huti. Vertailuks voi laitta eiliset LP-pinnat: Lasu (16), Nyström (7), Rooba (7), Goodwin (6), Kunyk (1), Claireaux (0). Lasu valmis änärisse… Ja miks varte ei mun Bertrand latonukka »3+2»!?

Tämän viikon vaihrot oli tosa, paitti jos joku loukka.

Toka jaksoki ruppe jo siinttämä. Lasu, Nysse, Rentuli, Goodwin. Noist ehken halpishyäkki. Kolme ekaa jos nostele tasoas, Goodwin jos säilyttä; liävä Janetsky, hakka pinnoi SaiPaski. Ässä-duo harkinnas seeki. Björkstrand, hiukka nössö? Gymer katos hyvän alun jälkke, mut näköjäs Kantola on palannu saikultas ja samas ketjus. Joko jatkuis lennot? — Harkitten kyl levottomiiki. Bertrand/Parks lihoiks ja plätä molkeen ja pakkeihi. Jos ny nukuta pari yät…

Manses pomppa vastakkai sekopoltsialotusporukat. Tukka-Kahvaras moni äijä vaeltta yäs ja peliki pahast hukas, silti keskikastis. Atu-sakki pelannu välil hyvinki, mutt lasaretti piukas ja jumbosija tilaukses. Tasuri toiveis tost.

KalPa — Sport
Kookoo — Ässät
Tappara — HIFK

IS Liigapörssi • Jääkiekko  • Liigan manageripeli

Jätä kommentti