Liigapörssi 2017–18 • 16/21. päivä

Päivä 16. Sijotus: 14 981/ 31 399. Nafti +1000.

[IS Liigapörssi 2017–18. Toothless Canucks. Avausjakso, 16. päivä]

Eilä (29.9.):
KalPa — Sport 2–5
Kookoo — Ässät 1–4
Tappara — HIFK 2–1

Pualiks jäi piippusse. Prkl.

Olin satavarma — et Kalakukko torppa Sporan, et Kouvolan asemal nährä Pata nurimpäi ja et Kristenssen vetä enkat; siks varte riskasin hänet kapuks. Hui hai. Onneks eres Sparks räppäs rysän ja pariki. Mut kymmene pinnaa karkas hävöksi tosaki…

Ja ketäs se olis kapitääni tänäpä? Bertrand ja Rendulic melska molemmat kotonas, vastapääryis pyäri peräpään sakit. Juna tua Kristenssenin Nuurdiksen valoihi, mutt hän kaiva raybänit ja kiskase kypäritempu — kert mää en orota. Ja Sparks… vetele tiätyst Mikkelis yläpeltit lommol? Ota tost nyssit?

Oteta loppukepennys. Täsä on se mun ilmane Turkku-sakki, vasuril veretty. Läiskätty itte assias pakkopairas, kert pali enämpiki piti vekslat, en vaa sitt tiänny, ett vaikkei missä pelatakka, ni »Joukkueeni on valmis» tjsp. lukitte känkin heti. Vee-käyrä valminas. :b

[IS Liigapörssi 2017–18. Turkku-sakki. Avausjakso, 16. päivä]

Tänäpä (30.9.)
HIFK — Kookoo
JYP — HPK
Jukurit — Sport
Kärpät — Ilves
Pelicans — KalPa
Saipa — Tappara
TPS — Lukko

IS Liigapörssi • Jääkiekko  • Liigan manageripeli

Jätä kommentti