Ulkoasu

JiiBeen meikkaamises riittää puuhaa. Olinki jo unhottanu ett kui helvatust sitä joutuka tekemä hommi ja kiärtämä miinoi. Oikasemine, sekä ei oikke onna.

Yritin kyl pääst helpol. Rajasin hakuni kahrel sanal: retro, vintage. Ja ett valmist piräis ol äkkiiki, mitä ny lokon veivais ja färei vähä mulkkais. Katinkontit. Ettimisse hukkus päivä pari heti. Jos löytys hiano se makso rahaa taik oli menny wanhaks. Muutenki näkys hintsust, noi kaks taikasanaa purotti heti 95 rosentti teemoist veke. Vissi ei retro ol pahemmi huuros. :o

Miinatki on kivoi. Esmes voi löytyy koklausversuuni (demo) mut nii helkuti avuton etei pysty arvama toiminnast mittä. Taik sit demo on »live», mut sitä ei pääs säätämä, ja siks varte tarttis lukke jaarituksi sivukaupal. Kaike huipuks voi erhetty ostama figen näkösen teeman, mutt koht jo huama ett see oliki simmone 1-sivune, portfoolio! Eikä child theme onna olleska. Etei vaa mul olsis käyny juur toltappa äskö…

Tulsis joulu. Siihe mennes jotta siisti löytyny.

Jätä kommentti