Liigapörssi 2017–18 • 2. jakso/10. päivä

Kakkosjakso, kymppäpäivä. Sijotus: 16 882/22 819. Hahha, -91.

[IS Liigapörssi 2017–18. Åbust. Toka jakso, 10. päivä]

Mää ole jo kauva ihmetelly tätä yht assia. Onk matui traijattu Suvakkilasse jo niimpal helvatust, et finkeilt ruppe nimekki loppuma? Vai mitä pitäis funderat, ko katto vaik tämmäst piänt lista:

Koivisto (6)
Ikonen (4)
Tamminen (4)
Keränen (3)
Leskinen (3)
Mäkinen (3)
Seppälä (3)

Samoje nimeitte määrä, pikasest kaivettu tämän kauren rostereist. Jokune yleine mukan tiätyst, mutt sittekki. Mist noit Koivistoiki ny yhtäkki siunantus? Taik Ikossi. Äkkiseltäs tule miäle ainostas Tom Koivisto ja Juha Ikonen, sillo joskusmailmas, ja tiätyst se yks aurinkopimentäjä Tamminen, kene tiält kyärätti automopiilit Yliopistonkarult poijes. Ett mahtu käpyttämä.

Jaa nii. Kiakkooki siirrelti eilä. Pahastka ei pääs hurrama. Erelliskiarroksen pakkitykki Heikkinen räppäs rankat miinukset, samaten ko Riikola-rääpäle, kenet tost jo vaihetinki. Karvonen sentäs piti kutis. Lindstenil käve munkki, 1+1. Mutei näil mittä etumatkoi kavennet. Epätoivon määrä: Juolevi takasi. :b

IS Liigapörssi • Jääkiekko  • Liigan manageripeli

Jätä kommentti