Liigapörssi 2017–18 • Jakso 2/5. päivä

Kakkosjakso, vitospäivä. Sijotus: 16 827/22 618. Purotust, nätti -2000.

[IS Liigapörssi 2017–18. Åbust. Toka jakso, 5. päivä]

Tepsi vaeltta korves. Pakka sekasi ko ronkasen vintti ja pahite ulapal seila wanhat konnat. Tallinder kiskasi miikat, Heikkinen haahuili ja hukkas pilku; Vittasmäki kuikuile Kahvaras ko haamu. Laakso sentäs veteli tasollas. Mut mitä tämmäsest tule? Mää tahro uuret jaot. :b

Ruppeki herämä epäilys. Se Juolevi. Jo junnukisois nousi kupla otta ko hänt kattos ja kuunteli, tuntus oleva ylimiäline mulgerdo. Jos se ny myrky lykkäs, Tepsin pukkaris, samaltappa ko erelline eremenkko Suame jalkkisporukas?

Pare kai hissuksis orotel. Jos ny vaik Nysseki kehisse lauvantain, lakka Palmunki latva huajumast.

IS Liigapörssi • Jääkiekko  • Liigan manageripeli

Jätä kommentti