Liigapörssi 2017–18 • Jakso 2/7. päivä

Kakkosjakso, seiskapäivä. Sijotus: 16 656/22 705. Petramist rapiat +2500.

[IS Liigapörssi 2017–18. Åbust. Toka jakso, 7. päivä]

Tepsi loikka loodasse tänäpä. Samate mun muut viis äijä. Ehtool onki täys kiarros, Kalakukko ainostas huila. Åbon sällit matkusta Mansse jaakama Ilvest ja Nyström keikahta kuumesaikultas takasi aski. En taira vaihetta. Palmu ja Karvonen pela häne kans samas kettinkis, ett jos Nysse liitelemä ruppe, näkyy kai muuteski.

Eiline jenka meni siistist. Laakso veti miähekkääst ja kiskasi naapuriverkkoon av-maalinki. Vittasmäki toises pääs värkkäs kassin hänki. Loppu vaa ei ollu nätti: Kahvara–Ilves 8–1. Sunkka mikkä ihmekkä. Jos verta heijä nimiklappujas ja muutta numerot valuutaks, ni tulos on juurki se: 8 000 000–1 000 000. — Harmi vaa ett kiarroksel tehtailti maalei oikke urakal ja kaike lisäks »väärät» äijät. Suasitut ostot. En pahemmi päässy kaventama, vaik kapuki osus.

Kattelin sitt eilä Keskitalonki matsin. Ei huano. Mutt ero oli kyll aikas järkyttävä ko toisel pualel dominoitti muudan Libor Sulak. Liikkuva korsto, näke kentä, kuti ja passi lähte. Pari kertta jo vaelteli pääryst toisse (niinko Virran Hantta aikoinas), ja jolsei pakkipari Lassen olis antanu KooKool kaks lahjamaalii oikke puskan ja lehväitte kans, olis statsitki huimannu. 10 pinnaa nyttekki.

Alkuviikost täyty vähä sijotta. Ei ne Filari ja Perrin kerki täl jaksol mukka. Lindsten ja Tallinder tokenttu? Nyström? Makkonen? Halpahallist Hakulinen??

IS Liigapörssi • Jääkiekko  • Liigan manageripeli

Jätä kommentti