Liigapörssi 2017–18 • Jakso 2/8. päivä

Kakkosjakso, kasipäivä. Sijotus: 16 015/22 793. Harsone liikahrus, +559.

[IS Liigapörssi 2017–18. Åbust. Toka jakso, 8. päivä]

Miks varte mää oikke kiusaan ittetän? — Jos mää vaihra poijes äijän ketä vaa sirkla lämpimikses neljä matsii perätyste, ni heti se kiskase taulusse 30 pojo. Jos taas mää vaihra tilalles tyypin, ketä olevanas on hyväs nousuputkes (4, 6, 10  pinna), ni heti se kiittä ja vetele -1. Ett siis, miks varte? :O

Verin toho kuvasse oikke ympyrätki. Herr Lindsten vaelsi lokakuus varjoitte mail, kunnes yhtäkki tempasi 5  ja 19 pointsi. Mää ajatteli ett noni! nysse saa juanest taas kines. Ja häne platsiltas veivasin poijes Petrus Palmun, ketä vaa huajuskeli sannas, ja tiätyst kosti heti ja räppäs eilä 13 pinna. Karvonen hurjisteli 3 ja  12, paitti ny. Puhumati tost Riikolast — suht nuari Lukko-pakki, ei mikkä hasarti, pinnoi 3 ja 13, ja eilä heti miikat. Vaddu. Saappaat kuluu… :)

Disklaimeri. Saattaa ol eten mää sunkka orottanu joka sällin rypistävä 50 pinnaa joka kiarroksel, ja sijotus Top-10. Tykkäisin silti, ett joku roti ny tuuriski.

IS Liigapörssi • Jääkiekko  • Liigan manageripeli

Jätä kommentti