Liigapörssi 2017–18 • Jakso 2/7. päivä #2

Kakkosjakso, seiskapäivä takan. Sijotus: 16 611/22 729. Nimelisest ylöspäi, +45.

[IS Liigapörssi 2017–18. Åbust. Toka jakso, 7. päivä, stoory]

Keskinkertane kiarros. Pakit hoiti tonttis mutei paljoka enemppä, Karvonen pörräs ja nappas 1+1. Palmu vaelteli yhä vaa yäs vaik saiki Nyssen viärelles. Laakso oli putspuhki erellispäivän Kahvara-koituksest. 34 pinna ja hukattu kapu. Hah.

Orotin et Palmu olis piristyny kert sai Nyssen viärelles kiappuma. Ei tod. Häne lokakuus o valunu varjoitte mail, jos hyvä eka matsi lasketa poijes. Nuari sälli, sitä se vissi o. Tuskin mittä loukkika, ainaska kukka julki jutellu.

Vittasmäki täyty vaihetta, see verra toi Kahvara-loko akkunas vadutta. Joku raja. Ja ketju kaippa lissä kaliperi — Kallio, Makkonen? Pahukse vähis ne a-luakan turkkuhyäkit o. Thorell vetele Tsadis erelleski rei-bänit pääs ja Nysse ny vaa on pikkase kepjä viäl. Olis ny eres jompikumpi tyrkyl, Perrin taik Filari…

Ai nii.

Nitti se kaiveli meil tämän uuren Reksan, Juolevi nimeltäs. Neljä pelii, 0+0 (4 min.), LPP 18 pointsi. Matsikeskiarvo 4,5 pojo. Lähtöhinta oli 330 000. — Lahes päi pualestas hommatti surffailema tämä yks kaiffari, Libor Sulak. Vaivaset kolme matsii, 1+4 (2 min.), kentän kunkku joka pelis ja LPP 57. Keskiarvo 19 pinna, koko pakkiporuka ykköne. Lähtöhinta oli sama ko Juolevil, ja nätti 100 000 meijä Heikkist halvempi. Simmottis.  :)

IS Liigapörssi • Jääkiekko  • Liigan manageripeli

Jätä kommentti