Liigapörssi 2017–18 • 17/21. päivä

Päivä 17, huame. Sijotus: 16 261/ 31 454. Purotust taas joku -1500.

[IS Liigapörssi 2017–18. Toothless Canucks. Avausjakso, 17. päivä, tulossa]

Viime lauvantai (30.9.):
HIFK — Kookoo 5–1
JYP — HPK 4–1
Jukurit — Sport 4–3
Kärpät — Ilves 4–3
Pelicans — KalPa 1–0
Saipa — Tappara 3–2
TPS — Lukko vl. 1–2

kert tommottis sit pelatti ni päi helvattu totkai meni. Olin esmes hunttivarma et Pelikääni tylsyttele KalPa:n tahkokuntto, ja Rendulic kiskase kypärit. Kuink vääri! Ja Kookooki nöyrtys ko suvakki matun eres. Paha mieli oikke viäl täyrentys, ko jossa Raksilan peräkulmil näätä iski 30 sekka enne loppu. *arkkhh*

Ei täst tul lasta. Eikä eres keltastka. Kylsse nii on ko jo aikasemmi sanosinki — ei nämä ulkolaisset »vahvistukset» vaa pärjä finkil. Joku Bertrand vaiks, ihan kunke nyte, mutt 5–6 vuat norkkas jossai neloskentis. Sama päte liki jokase. Mihe kohta Sparks mahruis Tapparas? Taik eres Tepsis tai JYPis. Mää ruppenki epäilemä: nykykanukeil on hamppat hyväs talles ja mikkä muu ei sit looras loistakka.

No, seuravaks saa turkoosit kenkkä. Yks Lukko-pakki ehken tilal. Ketäs sitt olis se hyäkki… Tarskos se Lasu kaivel sittekki, ja mitäs tehrä Laganièrin kans? Pannas funderate.

IS Liigapörssi • Jääkiekko  • Liigan manageripeli

Jätä kommentti