Merirosvoja

Kabitaalisti on niimpal kerkkeväine. Tänäpä Amatsoonis:

[Burt Lancaster -dvd 1500 euroa Amazonissa]
Jos ton puntahinnan tosa muuttele markoiks, se teke nätti 11 000 mk. Yksitoista tuhatta. Ihan kiva pikkku hinta pikku leffast. Monen sällin plompuukis vähä helvatun iso raha. Paljoks se mahro ollakka se minimiliksa Suames…

Varmastki liävä vika vaa, Amatsoonin sysdeemeis? Vahinko vainen? Eix je?

Mutt seikka tämä pistä funderama: entäs jos joku ny vaik hiukka porospäite erhetty tommost napsauttama. Manit haihtu tililt kättelys. Minkä kokone o mahku, ett saa valuuttas eres ikän takasi, ja riittäks orotel puali vuat? Entäs jos… rosvopaatin kapitääni Rudolf Amatsooni sanno ett »We know nothing about this», ja satamas tavarantoimittaja Iam Selleri kuitta ett »Ask Amazon». Meinate, juur siltappa he luistele ulos kaikist muistki reklamaatioist. Mutt ainaha voi tiätyst haasta Rudolfin käräjil, eix voikki. *kolkko merimiesnauru tähä*

Paree vähä katto mitä napsuttele.

Jätä kommentti