Procold Harum – Turku 3.10.2017

Old? Validi väite? No ainaski Aurajoes on huuperi virrannu see jälkke ko lintuparvi lehahti ja »A Salty Dog» starttas. Ruissalos. 1974.

Huamen ehtool toristeta. Turun Logomo. Klo 20. Käytännös loppussemyyty.

[Procol Harum tiketti] Ihan nuarei ei enä olla juu, eikä ol Procolika. Ainuva orkinaalijäsen on Gary Brooker. Trumpali B.J. Wilson, mun suuri idoli, vainautus jo 1990. Orkesteri ei siit ikän toipunukka, ei ainaka mun korvis, ja kaik muut pystyki *köhh* korvama, paitti noi kaks. En ol eres viittiny tarkista ketä siäl soitta.

Ja just tonki takia, orotuksi ei pahemmi ol. Brookerinki kalenteris lukke jo 72, eikä ne muutka mittä koltiaissi ol. Hyvä jos ilma sydäreit selvitä… :)

No, kappalatoive löyty tiätyst. Jos »As Strong as Samson» kajahta, ni… vois melkke vääntä napolilaisest ett »kuulla Samsoni ja kuolla». — Kualema voi kyl ossu huamen muuteski, kert kaupunkis luumuile ussempi tuhat partakakara. Justha uutisis lukke ett Amöriikas lahratti taas porukkaa konsertis. Ett jos henki lakka kulkemast, ni tattis vaa kaikil kaikist vuasist. Ja toivottavast Orphani istus eturivis.

Toive makka tyhjän pääl sikäli, ett noitte kans on tähä asti käyny huanoste. Bossi jätti soittamati mun hinkuman »The River» (2003), ja John C. Fogerty kehtas seurat peräs, »Lodi» (2005). Olsiskos Brookkeri jo oppinu tavoil?

Procolin pääsen viäl näkemä. Purple ja Heeppi ehken orottais. Sitt onki nuaruure kovat pumput kuapattu.

Jätä kommentti