Laura – kampanja käyntiin!

Presidenttiehdokas Laura Huhtasaari aloitti tänään kampanjansa. Ja hienosti aloittikin.

Laura oli asiallinen, selväsanainen, tyylikäs ja varma. Puhe oli hyvä ja kattoi kaikki tarpeelliset teemat: suomalaisuus, itsenäisyys, isänmaa. Video oli staili sekin, havumetsää ja Sibbeä — (k)räppiä ei sattumoisin kuultu. Säälittävän kosiskelun sijaan Laura värähytti suomalaista sielua, ja puolueeton kuuntelija tuskin oli vaikuttumatta. (Eri asia sitten propagandan uhrit. He lienevät jo järjen tuolla puolen).

Istuva vastustaja tietenkin sai asiaankuuluvat piikit. ;)

Eliitti onkin kalvennut. Valtamedia™ on aloittanut massiivisen Laura-vastaisen kampanjan. Mikä tahansa on kelvannut: Mäkinen, Rinkeby-hehkutus, TP:n telly-roikotus, epämääräiset »gallupit» ja tilastojen (viittä vaille väärennetyt) »tulkinnat». Ymmärrettävää sinänsä. Mikäli For Sale ottaa lukua, kuivuvat Brysselin hillotolpat eikä päitä silitellä vaan kieritellään. Agendapumaska HS lojuu jo kanveesissa Hillariouksen jäljiltä. Kaikki tehdään, jottei isänmaallinen voittaisi.

Kuten voi havaita, minä olen puoleni valinnut. Heräämiseen ei tosin mitään erikoista enää tarvittu, vuoden 2015 tapahtumat olivat riittävät. Suomi elää, jos kansalainen suoristaa ruotonsa ja tajuaa, mitä horisontissa väikkyy. Suomi lakkaa olemasta, jos EU:n, Bilderbergien ja Soroksen annetaan toteuttaa NWO eli suorittaa invaasio l. kansojenvaihto. Presidentin valinta osoittaa suuntaa. Se suunta on kuopan reunalle, tai sieltä pois. Niin simppeliä se on.

Synkkänä seisoo Suomi. Onneksi sentään on tämä hieno mahdollisuus tarjolla. Laura edustaa kaikkea sitä, mistä nyky-Suomessa puute on, ja äänestäjän ei tarvitse muuta kuin uskoa — sydäntään ja Lauran teesejä. Ja sitten raapustaa se Oikea Numero.

Post scriptum
Lauran puhe oli suora. Tässä jälkitallenne.

Laura Huhtasaaren presidenttikampanjan avaus | Kirjantalo 3.12.2017 [YouTube]

[Laura – Suomi takaisin]

Jätä kommentti