Vanhuus ei tule yksin

[Secret Army – Maanalainen armeija]No ei tiätystkä. Se tule ussemmas sarjas. Letsgou!

Hyllys makka tv-sarjoi ennestäski. Äkkiseltäs vois luetel vaik nämä: Against the Wind, Berlin Alexanderplatz, Mary Hartman, Not the 9 O’clock News, Pennies from Heaven ja Peyton Place. — Samal vois vissi sanno et tosa ne tärkeimmät. Vai onks? Ja mikä oli eka, see minkä muista? Taik misä mahro ol färit?

No katotaas.

Pannas ette rotla. Nee, mitkä uupu ja tarttis löyty.

 • High Chapparal
 • Juuret
 • Kupla
 • Lahjomattomat
 • Maanalainen armeija
 • Maverick
 • Mennään bussilla
 • Perhe on pahin
 • Polttouhrit

Ja kotomaiset:

 • Pakanamaan kartta
 • Pala valkoista marmoria
 • Parempi myöhään
 • Tabu
 • Tankki täyteen

[Untouchables – Lahjomattomat] Noi siis ihan ettimäti. Hymyhuulet löytyy ja jotta muutaki. Monis on plaatuonkelma eli etten sanois, ManitBois. Lisäks voi tul kiäliproplemi. Esmes tosa Mennään bussilla -sarjas ne molotta sitä Cockneytas, tai jtn. Ketä piru siit otta tolku? ;)

Nostalkia — sinäns jo hauskast: kestä kehnoste aikka. Archie Bunkkerin perhettäki veivatti uusiks joskus 2000-luvu alus, eikä juur nauruttanu. Taik sillo viäl huvitti, enä ei viittis eres vilkast. Niimpal nähty. Sama koske traamoiki. Juuret ja Polttouhrit taita jäär kattomati, se kerronta roikku siäl 1970-luvu lopus. Ikänäkö tullu, hona paremmi.

Jokku assiat roikku ajankohrist. Me nykyelävät olla vahrattu näköradion kuvei koko ikä. 100 vuat takaperi surisi ratio. Sitä enne paasaski suvun vanhimmat äijät; nuatio räiskys ja lualast nousi sauhu. Luppoaikoi ei ollu. Jos henki rupes kulkema, puhretyä orotti. No nii, nyte o. Vapaa-aikaa. Pualet kansaa roikkumas jossai *tun somes, nuppi sekasi. Tulis sota ja tappas. Tai ainaski löytyis huussit jolsei sukupuali.

No juu. Tärkeimmät? Berlin Alexanderplatz opetti funderama. Mary Hartman pisti naurama. Pennies from Heaven ja Cheryl Campbell jätti ikusen jälje. Eka? Kyl mar se Peiton Paikka oli. Färit? High Chapparalis ainaski, kert siin oli se purkkasarjaki.

Vanhuus kuulemma alkka ko ruppe haikailema nuoruuttas. Täysil mennä, JO! :b

Jätä kommentti