Leijonapörssi 2018 – Olympian vuorella

[Olympialaiset 2018: Wooden Eye Zebras HT]

No juu. Kaks päivää koituksii jäljel. Täst korkkemmal ei sit assia olekka.

Kohtpuali pelata ronssimatsi. Huamen vinaali. Sillo varmast jo putto sijotus, kert mun rosterist löyty ainostas yks kanukki ja yks saku, eikä pakki Noreaut pahemmi nappa. Maueril ei mahiksi. Et sikäli. Panna siks varte tämä korkia veisu tähä, muistoks, niiq. :b
[Olympialaiset 2018: Wooden Eye Zebras – TOP-20]

Aikast hyvi senttäs. Ko otta huamio. Veikkasin aluks väärii hevossi, unhoti yhre vaihro, kämmäsin kapujen kans kaks kertta, 90 rossa pelajist en tuntenu eres nimeltkä, enkä kerenny kattoma pelei enkä seurama kisoi muuteska. Olsis luullu et sijotus on luakka 9000.

Otin tiätyst riskeiki. Ketä vaa ossa laitta kuus kovint nime. Se vaa, etei osunu: Greenaway, Gregorc, Heiskanen, Kronwall, Lapierre, Zapolski. Onneks Kaprizov, Tolvanen ja Koskinen piti suunniles kutis.

Muute voi sanno, ett äkki kyl katos kutkaki. Kui helvatis viäl 2018 pelata simmosel systemil etei tavallisel järjel meina eres honatakka. Ja et pelailla alkusarjoi ilma mittä torelist panost, osaks samoi porukoi vastatuste semeis, ja douppivenukeil sallita änärisakki. Ha!

Kaike huipuks täsä Leijonapörssiski olis tarttenu kristallipoltsi hakke huallost. Maate mennes piti jo mukamas tiätä seuravan päivän kokoonpanot, vaik ne maat ittekki viäl funderas. Ilmankos osallistuji oliki pualet vähemmä ko Liigapörssis. Toivottavast IS otti takkisse ja tekijät sualakaivoksil. Hymijö.

Post skriptumi
Toi toine krafikka tosa. Joka kiarrokselt näytetä 20 parast. Ihan kiva, ett mun Wooden Eye Zebras HT eres kerra siält löytys.

Post skriptumi 2
Loppusijotusplatsit: 142/728 ja 944/10281. Punk och slut.

Jätä kommentti