Liigapörssi 2017–18 • Menestyksen maku 2

[IS Liigapörssi 2017–18. Toothless Canucks. 108 points]

[liigapörssi: 20 parasta] Heh, oli pakko laitta tämäki. Eka kertta yli 100 pinna kiarroksel. Platsi TOP-kakskympis, siis kiarroksen besteis. Ja kimpas #25, koko kisas #391. HOU. :b

Eikä siihe paljo mittä tarvittu. Tuohimaa kanto verkkos ette jumalmoden, Maione kiskasi C-rinnassas kaks häkki JYPpi vasta, Palve tehtaili Pelikaanin pussisse 1+2. Kakun pääl muutama jäähy ja voittomaali ja muut äijät peruskuasis. Simmottis. :)

Sit vähä urputust. Alust saakka kahre kerroksen väkke, kert perusporukat (11 vaihto) listata samas rotlas ko paremmatki (20 vaihetust). Ne piräis erotta toisistas. Määki olisin nyte sijal 81/11975, ja Virallises kimpas peräte 1/451.

Jokane hona et tommone on perssist. Sama ko pelais oikkias kiakos kahren vajaal. Koko kaure!

Plätäst täsä totkai puhuta. Manit boys. Kert vaihtoi voi osta, tsuhna ostaa. Nämä pride-porukat ulvoo kyl joka välis tasa-arvon perässe ja marssii kornit roitit niskas, mut laulu lakka, jos ossu oma nilkka. Reilu meininki — paitti ei koske rahastuksi.

Jätänki ens syksyn pippalot välisse. Pirelkö tunkkis.

IS Liigapörssi • Jääkiekko  • Liigan manageripeli

Jätä kommentti