Orwell ja Goebbels ne kättä yhteen lyö

Miälenkiintossi aikoi elellä. Naamakirja rupes utelema ja saman teke Twitturi. Koht jo varmaa VeeKooki. GABbi pualestas on erelles niimpal baaska etei voi eres käyttääkkä.

[Facebook: kasvojetunnistus]

Korpporaatiot täsä mellasta. EU:n mulkeerot julkasi äskö jonku DDR-päivitykse, mikä tarkotta juur tätä utelemist. See nosteta kerral yli kaike. Ihmiselt ei kysel mittäkä. Taik see verra tiätyst, ett annaks kaikki vai enemmä, ja tahroks kulkke laumas vai kököttä metikös. Yks assia on varma: tsuhna ei omin jalvoin pystys pysy.

DDR-julistuksil voi pyyhki aanust. EU:st ei mittä hyvä ikän putto, ei tartte eres vilkast ni ossa jo arvat. Jokane jää ilma mittäkä oikeuksi ja kaikkest noppemmi nee ketä lirputtele SoMes. Fasepuuk ja Twitturi — röyhkeyren veisu. Sää pääset sanoma joo, taik muute se häkkyrä lakka toimimast. Ja Fasepuukis orotta oikke helvatun viheliäne keksintö: naamantunnistus! Tähä saakka se oli tinanappi ketä naamoi sai vahrat, mut nyte jaella lupei jo muillekki. Kässääks sää tsuhna? Turha väittä etet viarais muka käyny. Sää ko porospäissäs kuarsasit ni se ämmä otti foton, ja sun kännyn seurantatiarois makka sama osote. Lauvantai 30.5.2018 klo 03:14.58. Kaks vuat linna ja munat valtiol. *KLOPS*

GAB! Mää vuare verra koiti. Erkonomia katollas. Mihenkä ei eristy. Baskat färit ja kirtsut, kuvat venu millai sattu, palkis tyrkytellä Amöriikan ihmeit. Supporttiki vastaile kuukaure välei, jos onano… kooraamiseltas kerkki. Kaataka ittellenne vaa.

Pakko sanno: SoMe on kaapattu. Orvelli karettu, Köppelssi naureskele ja sem pääl äijät paiska yläfemmat. »Jos mee oltais aikoinas honattu…» :(

Jätä kommentti