Jalkapallon MM-kisat 2018 – Fantasy. Avaus.

[FIFA World Cup: Woodlegers-avaus]

[logo] Nonni. Kauhias härjäs sain lopultas kiskastu. Letsgou!

Ei tosa vissi paljo järkke ol. Pikkase koitin arvat ketä pärjä ja mitkä sakit siäl ny ihan alkajaisiks pela. Mut hupaaha tämmäne vaa onki, eikä eres maksa mittä. Saas katto kerkiiks ja viittiiks noit kuimpal päivittä.

Pual tuntti ja menoks. Avausmatsi Venäjä–Saudi-Arabia. Jalkkiksen MM-kisat 2018!

[FIFA Fantasy: Aleksandr Golovin]

– – –
EDIT klo 21.50
No juu, ei baaskempi alku. :)

Ryby iski saudin kanveesiin 5–0 (2–0). Mun ainova pelaja Aleksandr Golovin paukutti 1+2, ja oli tiätyst kapu kans. Urotöittes pääl hän nappas tositurhan keltsun (hyäkkäyspäärys ko pelikloku näytti 88′), mutt onneks siit rokoteta vaa -1. Kirosin naapuriin saakka kert luulin -5. Se vissi tule punikist. Huah.

Lisätä viäl see herkku, et muil ei sunkka maistunu. Koko mailman muut FIFA World Cup Fantasyn pelajat arvosti gospodin Golovinin kiamuroit 3 %:n osuurel. Tämmättis! :b

Jätä kommentti