Jalkapallon MM-kisat 2018 – FIFA fantasy

Nonni. Sorruin sit. Verin ekan enämpi ajattelemati.

[FIFA World Cup: Fantasy Game 1]

[MM-kisat: blogikello] Taustaks voi tähä sanno, ett mää tunne kisojen jokasest porukast joku 0–2 pelaja. Nimeltäs. En tiärä heijä seuroistas taik loukeistas taik männä kauren tekemisistäs hölkäsen pöljährystäkä. Ehkä tartte vähä tutki. Ehkä. E-H-K-Ä. :)

Saattaapi tost 4–5 äijää jääräkki.

Ekaks täytyis pykät joku vaivane taktikka. Ja ratekia. Niinko vaik et misä muaros pelata (oletus 4–4–2) ja kummottos vaiheta (ko vaa yks vaihto per kiarros), ja kasataak alas viis äijää ja luukut kines (kuva), vai kolme kovaa sällii tulittama verkot tötteröx. Paha kyl, tuli jo aapailttu: köyhät kisat. Siin ei sit neimarit paljo jelppa jos coitukset päätty 1–0 ja joka toine panna omisse.

No, neljä pv aikka. Kyl mar keretä.

Jätä kommentti