Jalkapallon MM-kisat 2018 – Lohko E

[logo] Lohko Eee. — Yks on ylitte muiren täsäki, mut turha kirkos kuulutel. Mää orota hianoi matsei läpi kisoje, kert nämä sakit pelaa erityylisest jokane.

Lohko E

[Group E: lopputilanne]

Brassit ei tiukoil jouru, jolsei mailmankirjat kokonas sekotu. Costa Rica taisi viime kisois yllättä, mut kattele sivust nyte. Kuumakallet ja viileemmät hemmot ratkase toisen paikan. Serbit tarttis brasseilt enempi ko yhre pinna; ketä usko? Ja kakkosplatsi tiätä (melko varmast) hunnilauman kohtaamist, ja laulu kyl loppu siihe.

Pelé, Jair, Rivelino… ne nimet isketti tulikirjaimitte kans mukulan miäleen ja siit saakka olenki brassien perässe ulvonu. Neymar ei noitte joukko kelppa, vaik hyvä onki. Muist porukoist en juur kettä tunne. Tutkimine orotta.

[Knockout E-lohko]

Jätä kommentti