Jalkapallon MM-kisat 2018 – Lohko F

[logo] Lohko EF. — Kaikkist varma voittaja? No jos ny pelata kummiski. Ja miltappa sit ikän käyki, kyl mun puali herttaa pomputta naapurin keltsupairoil. 1994 — neva foget.

Lohko F

[Group F: lopputilanne]

Täytyy taas toistaa ittetän: kaikkist hiano hetki kaikis kisois on teutonin tyhjä katse. Paha kyl, sitä sunkka nährä. Toisen kaut, hurrit ja swissit panosta pualustukse. Siit voi seurat kaikemoist. Mexikaanit pualestas pysty irrottama. Korea jakele siwistystäs.

Tomas Brolin, Henke Larsson, Thomas »Mad» Ravelli, Kennet »Pistol» Andersson… Joo, vuare 1994 kisat. Nee ei unhotu! Ruåtsi pelas hianon turneen ja ronssi roikku kaulas. Jalkkiski oli jalkkist; hyäkätti ja tehti maalei. Saas katto ny. Yhtäkä äijä en tunne, paitti jokune hunnien stara.

[Knockout: F-lohko]

Jätä kommentti