Jalkapallon MM-kisat 2018 – über alles

[logo] Niimpal kauhia ilta. KOR kesti ja GER putos!

Toren sanoakseni lopetin jo nämä kisat. Liika pal matsei. Kaikem pääl Saksa teki Ruåttin häkkiin lisäaikamaalin pari päivää takaperi, ja mää veri pavut nokka. Anti ol. Mut tänäpä seurasin teksti-tellyst… vaivihkaa… ja kui ollakka.

Uskomatont. Hurrit hakkas meksikaanot nurtsin pintta 3–0. Ja sama aikka käsittämätön tapahtus — KOR upotti hunnit 2–0. Siis ETELÄ-KOREA! Futiksen suurvalta! :)

Kummakki maalit tuli vast lisäajal (90 +3, 90+6) ko sakut haki epätoivoisest osumaa. Ainaki toises oli jo veska Neuerki koittamas eikä kerenny takas maalilles. Tilantees 0–0 olis YKS maaliki riittäny, jatkopaikka olis tullu ja Mehico tippunu.

Teutonit pihal! Ou Looord. Joskus määki tunne suurt halu usko jumalitte olemas olosse. :b

Jätä kommentti