Jalkapallon MM-kisat 2018 – välierät

[logo] Välierät. Neljä sakki jäljel. Jatkoaika ja pilkut — caardit ja FIFA-pisteetki, jolsei muute. Ja eiko ennustama:

Tiistai 10.7.

URU–BRA 1–2 (1–0)

Brassit hallitte keskikenttää, argot uskoo vastaiskuihi. Suarez on elementissäs, samate Godin. Cavani löntystele. Cutinho vaipuu kualevaiseks, niinko Willianki.

Jalkkist silti pelata! Erestakasi mennä. 40 minssa pelattu ja taukoo jo orotella, mut Cavani kaareta rankkurajal. Suarez tykittä hirmuvaparin ja se kimmahta Mirandan nupist keskel rysä. 1–0 ja argo-finaali häämöttä!

BRA herää toka jaksol. Cáceres pelasta yhre veron maaliviivalt mut hetken pääst Willianin tilal tullu vaihtoäijä Taison lataa kolmestkympist yläkulmasse. 1–1! Muslera ihaile. Giménez ripittä. Ryhtiliike tuleeki, mut väärään päähä. 86′ kellos, Godin nouse läpitte koko kentän, irrotta Stuanin, joka vetä jo Courtoisin ulos viivaltki, mut veto pommpa takasi tolpast. Vastaisku. Filipe Luís heittä 60-metrise täsmäleijan, Neymar otta haltu, nosta yli Varelan ja tinttaa pualivolleist putken kaut sisäl. 2–1! Samba samba!

Aikaa olis mut argot ei enä usko. BRA finaaliin! ♫ Brazil, Brazil, Brazil, Brazil…

Keskiviikko 11.7.

GER–CRO 1–2 (1–0)

Hunnilauman pakkikolossi Hektori istu Ake, Maken ja Peran kans katsomos. Korttitili täyttys. Kroos on silti kovas kunnos ja Kimmich teke nousujas. CRO dominoitte keskikenttä. Modric teke taikojas, Rakitić säestä. Kärjest löytyy kovei äiji, Mandžukić ja Perišić.

Teutoni otta komenno. CRO ei pääs mihenkä ja kortei nouse. Subasic joutu venuttama kaks kertta tosisas ja kolmas kerta sanoki tore. Kylmä kuvio rankkurajal ja Juventus-sälli Khedira nikka takakulmaan 1–0. Vida keräile romujas. CRO kiukuttele ja pela huanost. Tauko tule passelist.

Pukkarin hanas jotta erikoist? Kentäl valu kokonas toine CRO. Heti ajas 47′ Modric heittä kisoitte kauneimman pitkän roikun ja Mandžukić sanoo tattis. Reirel halttu ja kauhia tykki ohi Neuerin, 1–1. Ja sama jatku, osat vaihtu päite. Saksa otta luku; se haahuile, mussutta, pyssyttä taivaan tuuliin ja gatastroffi onki koht valmis. Modric pelaa Mandžukićin läpitte, Neuer kiskase olkapääst nuri — punane ja pilkku. Modric kisutta varamolke Trappin perhees pariin, 2–1.

Loppuaika pelailla. GER o vajaa ja nii on uskoki. CRO treenaile syätöi ja välttele loukei. Pilli viheltä. Puali Kroatia sekko. Tarunhohtone 1998 Nyt mentti siitki ylitte.

Unelmafinaali, see on totta ny: Brasilia–Kroatia!

Jutussa olevat tulokset ja tapahtumien kuvailu ovat vain ennen kisoja laadittuja kuviteltuja mahdollisuuksia.

Jätä kommentti