Jalkapallon MM-kisat 2018 – jatkopelit (4)

[logo] Pualivälierät. Kahreksan sakki jäljel. Jatkoaika ja pilkut, jolsei muute. Ja Uittamon ennustajaukko paalutta:

Perjantai 6.7.

ARG–URU 0–2 (0–1)

Etelä-Amerikka jyrää. Argot ei. Messias on jo hyyryksis eikä muutka hänt paikka. Cavani iskee kontrauksest ajas 11′, ja see jälkke Urut suasiol soittele omal pualel. Toppari-kunke Godin pitele rivit suaras, ja käy viäl loppuhetkil puskemas kulmurist niitinki, 2–0. Do cry for it, Argentina!

BRA–BEL 3–2, pen, 2–2 (0–0)

Jalkkiksen juhlat. Koust tu koust ja belgut pela ko hurmios. Nuari De Bruyne vastaa huutoon ja vallotta keskikentän. Kolmen topparin pakisto hoitele brassien lähentelyt eikä Neymar saa aikaseks mittä. Lukaku seisso pimiäs hänki.

Toka pualiajal ruppe tapahtuma. Cutinho heittää Jesuksen läpi, hänet kaareta; Neymar luukutta pilkun taivaal. Vastahyäkist Hazardi narutta kuulan Allisonin länkeist; 0–1! Banskukatsomo hiljene. Mut Willian tasotta (68′), ja koht perä roikutta pitkän poltsin Courtoisin ylitte, 2–1. Valkku Martinezin närvi kärättä ja hänet panna katsomon pualel. Sakki herä. Kauhia painostus, kaik äijät rankkialuel, ja ajas 90+8 Mertens puske limpun uunisse. 2–2!

Jatkoaika kävellä. Pilkkukisa. Kaik pane sisäl paitti — De Bruyne. Prysselis liput veivata pualitankko.

Lauantai 7.7.

GER–COL 3–0, pen. (0–0)

Kisojen kauhein matsi. Teutoni tuuttaa nollanollaa ja orottele pilkui. COL ei löyrä tehojas. Mahikset ei parane, ko James menettä adjutanttis; Juve-hyärijä Cuadrado loukka kinttus ja nilkutta vaihto (22′). Pekerman otta riskin ja vaihetta tilal hyäkin. Paussi.

Toka pualiaika, sama laulu. Kohokohta: Werneri heittä rankkialueel klinsmanit, viämäri nosta korti, ja mussutuksest toise. COL ei kumminka pysty ylivoimaas hyärynttämä.

Jatkis. Norkoiluu. Poltsi täplän pääl. Columbot poijes tolaltas, komendantit tulitta viileest, pari minssa ja 3–0. Unelma ohitte. James viuraa ko Divaldo. :b

RUS–CRO 0–4 (0–0)

Ketä uskos et RUSsia olsis täsä? 145 000 000 venukki?

Piremmäl ei sit riitäkkä. Eka pualiaika on viäl tasane ko haeta asetelmi, ja nuijal hakattu katsomo siivittä. Ratkasu tule 66′. Gospodin Golodin menettä poltsin, CRO kontraa, pela koko pakiston kaalikioskil, ja Juha Malin… eiku Ivan Rakitić tykittttttääää tyhjisse. Siit reppe. Rypy paisko pakit ulos ja hyäkit tilal ja ruppe painama, eikä usko ennenko vastaiskut seiso taulul: 0–4.

Kroatias paruta. Venäjä vetistele. Oi suuri ja (ennen niin mahtava) Neuvostoliitto

Jutussa olevat tulokset ja tapahtumien kuvailu ovat vain ennen kisoja laadittuja kuviteltuja mahdollisuuksia.

Jätä kommentti