12 päivää

…sanoo countdown-kloku. Sit viheltä pilli, taik siis tuamari. Poltsi liikahta, kisat käynnisty. Jalkkiksen MM-kisat, 2018!

[MM-kisat: blogikello] Vajaa pari viikko huratta äkkiiki. Kyssä kuuluuki nyte, et miltappa tähä sit valmistautuis. Yhtikä en ol mittäkä vaklannu, en eres ohjelmaaka. Mahtaak ne lähettä joka päivä kolme matsi, niinko joskus aikasemmi. Huhhuh.

Kaikelaist voisis kyl puuhat. Hommat lehryköi, niit kisajulkaisui. Tutustu sakkeihi. Osallistu johonki fantasy-pelisse. Kisatarinaki olsis kova sana, niinko viimeks. Mutt viittiiks wanha enä mittä jaksa… Kyll näit nähty o. Kutka karoksis.

Ja jos joku ny ihmettele, ni kerrota se taas. Telly tuli paiskattu mäjel jo yli 10 vuat takaperi. Siks varte en tunne nykyssi pelaaji juur olleska — eikä pal kiinnostakka. Jourun jankkama tätäki: yletön, jollei YLEllinen tarjonta, se tappa isoimmat hinkut heti. Ketä ny viittii jätskiikä vetää, jos sitä joka helvatun päivä tyrkytetä? Tasoerotki on karonnu. Juur kukka ei kentäl enä erotu kert kaik o niimpal pro ja hip täyte hakattu. Lisäx on ropinkki. Ketä tiätä mitä kaikke ne vetä?

Jos ny ekan viikon jaksais. Peli per pv. Sitäpaitti Sälli tule vahtama kans, puales välis. Sillo täyty keret pykämä kisastuudio oikke. Lauvantaiehtoo, sauna, kunnon trinkit ja popparit ja brassipaita (mun) pääl… Melkke niinko joskusmailmas! :cool:

Jätä kommentti