7 päivää

…sanoo countdown-kloku ny. Jalkkiksen MM-kisat.

[MM-kisat: blogikello] Sukkelast mene assiat nykyäs. Nämäkä kisat ei tunnu enä juur missäkä, ei mittä isomppa kutka. Poijes menny, karonnu, vaik enä viis päivä ja sit potkasta. Mitä väli? Ussemppi kymmene dopinkkisakki vääntä tuhanne matsi ja joku kisko miljuunat liiveihis. Mailman nuariso juhlii? Mai äääss.

Koitin tosa ettiskel niit fantasy-peleiki. Ilman intto. Eikä niit kyl pahemmi taira ollakka, paitti tiätyst se FIFA-sivun oma. Aika hauskane on seeki; vaik enä viis päivää ko kajahta, ni viälkä ei pääs pelama. Kokoonpanois vissi vähä onkelmi. Kaik porukat ei o ilmottanu ketä heilt kisois pela, ei eres viäläkä. Kummone mahta sääntö ol, millo iske deedis?

Kert olen saamatoine ja pahal pääl, irvistellä lopux. Kaik on torellaki menny ööveriks. Luvin juur jostai, ett kisoihi on pykätty piäni tarrasarja. Vihko plus kuvei, mitä liimata. Niit kuvei on 680 kappala.

Jätä kommentti