Jalkapallon MM-kisat 2018 – Lohko A

[MM-kisat: blogikello] Kesäset huuhaahommat otti vallan. Ennusteta millai kisois käy. Järjestykses mennä, lohko kerrallas, ja sitä mukka päivitty toi alapualen pualivälieräkuvaki. Stoory per päivä.

Lohko A

MM-kisat: Group A

Mitätöine lohko. Yllätyksei ei tarjot. Uruguay teke uutta tulemistas ja hoitele hommat. Rybyt räpiköitte jatkosse vaikkei esitä mittä. Pyramidipotkijat missa tilaisuutes ko tähtistara Salah maalaile penkilt, jolsei lasaretist. Saudi-Arabia osallistu.

Suarez keskitty pitelemä turpas rullal. Cavani iske 3+0. Konkari Godin loista pualustukses, mut keskikentält uupuu ainaski yks diegoforlan eikä jatkost parane eres haaveillakka. St. Peterburkis pualestas kiärtä huhu, et yks tsaari meina soitta yhre puhelun.

[Knockout: Group A]

Jätä kommentti