The Beatles – Anthology

Elämä se o pettymyksei täynnäs. :)

[The Beatles anthology]

Piitleksen anttolooki. Viis vuatta mää tätä orotin, ainaski. Olsin totkai voinu ostel kuleksimast jo moontki kertta, mutko täsä nurkis hiippaile sulovileeni. En tahronu maksel liki 50 eurdo. Senttäs käytetyi ja ikkääki nätti 15 vuat. Mut vihroviime.

Muistikuvei täst ei paljoka ollu, kert se anttolooki oli alunperi tellysarja. Nafti 25 vuat takaperi. Äijät siäl pönötti tualissas ja seliseli. Taik jotta. Kyl mar jokune kappalaki soitetti?

Mut siltiki. Mihe unhottus kraafikko? Pistik joku allenklaini manit taskusses? Ketä o syylline tämän poksin *krhm* ulkoasust, eli -ttomuurest? Joku aneemiast kärssiny photoshoppikurssilaine, juur kekannu millai kyhätä ripsureuna?

Mää puristan paiko ny. Viis deeveedeet. Toivottavast on huamattu lykät färit mukka.

Jätä kommentti