Kokkokielto – aikuisten tulitikkuleikit

Kun niitä natseja ei oikeasti meillä ole, niin viholliseksi tulevat suomalaisen kansallisen kulttuurin erikoisuudet ts. tavallinen ihminen ja hänen tapansa, juhlansa ja normaali elämänsä.

Tommottis sanaile Arto Luukkanen. Ja hän onki, käyttääkseni tuaret ilmaust, enämpi ko ytimes. En tullu ittekkä ajatelleeks etei se kokkojen sytyttämiskialto tosa pari päivää takaperi ollu mikkä sattuma. See oli käskytetty ja tarkast funderattu. Siin isketti suara ja kiarost suamalaisuuren syräme, juur sillai ko kulttuurimarksismi pruukaa tehräkki; niinko ei oliska. Hiljakses hivuttamal, askel kerrallas. Seljän takan. Aste asteelt. Sammakko kattilas.

♫ »Otin käskyjä vastaan kaukaa/ viisailta olennoilta.»
♬ »Suomi ryömii, Suomi ryömii.»

Käskyi oteta erelles vasta, ruato mutkal. Nyt ne tule varmastki EU-Saksan olennoilt, ilman sentinkä viisaut. Ja päinvaston ko vaik Unkari, Tsekki, Itävalta ja Tanska, Suomi ryämii. Ain vaa. Eppu-Saarelan (RiP) riimitys täytti juur 41 vuatta, mutei ol vanhenttunu päivääkä. Ainostas persikka on kääntyny 180 astet.

Tämmättis tämä etene. Tsuhna teke matkatas kuapan reunal. Finkki itte kerkeis ittekansanmurhas viäl topatakki, mut kivempi on istuksii lammaslauman keskel vahtaamas Huutokauppakeisari. Mahtaak viittii eres määkästkä, ko liipasint paineta.

Oikea Media | Arto Luukkanen, 24.6.2019: Kokko-kieltolaki ei sytytä

Jätä kommentti