VAR – jalkapallon tuho

Donnat pela jalkkiksen MM-kisoi tual Ranskanmaal. Olen tosa toisel öökonil seurannu, vaikkei isomppa kutka olekka. Ja se piäniki koiteta henkilt poijes otta.

Tappaja o nimeltäs VAR. Video Assistant Referee. Videohuane. — Platsi, misä ylimääräset äijät vahtaa akkunoitas ja juttele tuamarin korvanapin kans. Ett oliks ny olleska maali. Paitsio. Liikahtiks molke. Ketä filmas ja osusiks pallo kätte vai taklaus koippe. Ett oliks ny VARmaste!

Tarkotus oli varmast hyvä. Mul o silti menny hermo. Ei tämmäst jalkkist voi valkoihone katel. Ennevanha ko tuli maali ni sai pompat kattosse tai paiskat talriikei partsilt. Nyt tartte vaa istuskel liri sukas. Orotta. Ett mahroks se mikkä maali ol. Nappi surise. VAR runkutta vehkeitäs. Dumari kuuntele. Kaik orotta. Orotta. Orotta.

Ei men läpi. Antakaa stana takasi se mun potkupallo. Se misä maali oli maali vaikkei ollukka; misä tuamarin sana oli laki; misä paitsio vislatti jos lippu nousi. Sen VARin voitte lykät takasi sinne misä insenjurtti asusta.

Nih. Geoff Hurst!

Jätä kommentti